حسابدارکیست؟

حسابدار کسی است که سلامت یک شرکت را با استفاده از دانش خود در حسابداری توضیح دهد و صحت کلیه معاملات و صورت های مالی را تایید کند و مطمعن شود که تمام این معاملات قانونی است. یک حسابدار باید حقوق و دستمزد را تجزیه و تحلیل کند  ،بودجه ها ، درآمد و سایر اسناد حسابداری را بررسی کند،  صورت های سود و زیان را اماده کند، درامد و هزینه ها را برآورد و بودجه لازم را توصیه کند .


آینده شغلی حسابداری :

در آموزش حسابداری برای بازار کار مهارت هایی برای تجریه و تحلیل صورت های مالی آموزش داده میشود که پس از اتمام این دوره ها میتوان سریع وارد بازار کار حسابداری شد .حسابداری حرفه و شغلی نیست که نیاز به آن کم شود وبازار کار خیلی خوبی دارد که میتوان توسط آن درامد خوبی داشت برای همین خیلی از جوانان سراغ رشته حسابداری میروند .

 

در آموزش حسابداری پس از اتمام این دوره می‌توانند در سطوح مختلف و شاخه‌های متفاوت عهده‌دار انجام امور مالی گردند و در مؤسسات و واحدهای تجاری، اعم از دولتی یا خصوصی به عنوان حسابدار در شاخه‌های زیر مشغول کار شوند:

• حسا‌بداری مالی:

در کلیه شرکت‌ها و مؤسسات تجاری و غیرانتفاعی.

• حسا‌بداری صنعتی:

در کلیه واحدهای صنعتی و شرکت‌های تولیدی.

• حسابد‌اری دولتی:

در کلیه سازمان‌ها و ادارات دولتی به عنوان حسابدار یا عامل ذی‌حساب.

• حسابدا‌ری مالیاتی:

در ادارات دارایی.

• حسابدار‌ی بیمه:
در مؤسسات بیمه.
• ‌حسابداری بانک‌ها :
در شعبه‌ها و سرپرستی بانک‌ها.


مزایای حسابداری :

مسیر شغلی در حسابداری روشن است کسی که حسابداری را بلد باشد متوجه میشود که مسیر حسابداری خیلی واضح تر از شغل های دیگر است.مثلا اگر شما در یک شرکت تولید لبنی یا تولید یا یک شرکت تولید ماشین حسابدار شوید فرق انچنانی نمیکند و مسیر شما استخدام در یکی از شرکت ها به عنوان حسابدار است.حسابداری شغلی نیست که در یک مدت کوتاه در ان فعالیت داشته باشید و بعد اخراج شوید ،یکی از مزایای حسابداری این است که میتوانید به مدت طولانی استخدام شوید.همه شرکتها در هر زمینه ای نیاز به حسابدار دارند به همین دلیل با گسترش و پیشرفت یک شرکت شما هم درامدتان افزایش پیدا میکند و هم در شغل خود پیشرفت میکنید.

هر شخصی علاقه دارد که کسب و کار خود را راه اندازی کند ولی در هر شغلی این امکان وجود ندارد مثلا کسی که خلبان است نمیتواند ایرلاین خودش را تاسیس کند ولی یک حسابدار میتواند موسسه حسابداری خود را تاسیس کند یا حسابدار های دیگر را استخدام کند و یک تیم حسابداری تشکیل دهد. شغل حسابداری شغلی است که میتوانید هر کجا که بخواهید کار کنید چون با داشتن مهارت کافی شرکت ها به شما احتیاج دارند.

 

 

سرفصل های آموزشی در کلاس آموزش حسابداری عبارتند از:
1- آشنایی بامفاهیم حسابداری.
2- معادله حسابداری و تجزیه و تحلیل حساب ها.
3- ثبت سند حسابداری و آشنایی بادفاترحسابداری.
4- شناخت حساب هزینه ها و درآمدها.
5- آشنایی باهزینه حقوق و دستمزد و هزینه استهلاک.
6- تنظیم صورت های مالی.
7- آشنایی با نرم افزار نوسا.
8- آشنایی با نرم افزار اکسل.  

 

 

 

 

حال که با مزیت های حسابداری آشنا شدید آیا به حسابداری علاقه دارید یا نه؟ اگرعلاقه دارید و میخواهید یه حسابدارحرفه ای بشید فقط کافیه برای اطلاعات بیشتر و اقدام به ثبت نام با شماره 09135253912 تماس بگیرید.