دوره آموزش برنامهنویسی پایتون
اگر در دنیای برنامهنویسی تازهوارد هستید یا به دنبال یک زبان همهکاره برای ورود به حوزههایی مثل هوش مصنوعی، توسعه وب یا دادهکاوی هستید، وقتشه با پایتون از صفر تا صد آشنا بشید!
در دورهی آموزش پایتون ما، شما قراره با یکی از محبوبترین زبانهای برنامهنویسی دنیا آشنا بشید؛ زبانی ساده، قدرتمند و پرکاربرد که شرکتهای بزرگی مثل گوگل، اینستاگرام، فیسبوک، یاهو و ناسا ازش استفاده میکنن.
چرا پایتون؟
چون هم یادگیریش آسونه، هم دنیای بزرگی برای رشد داره. اگه همیشه میپرسیدی پایتون چیست یا نمیدونستی پایتون به چه درد میخوره، این دوره پاسخ همهی سوالهات رو به زبونی ساده و قابل فهم میده.
این دوره برای چه کسانی مناسبه؟
افرادی که میخوان برنامهنویسی رو از پایه شروع کنن
کسانی که قصد ورود به بازار کار نرمافزار رو دارن
علاقهمندان به حوزههای هوش مصنوعی، تحلیل داده، وب، ساخت اپلیکیشن و... همهی کسانی که دنبال بهترین دورهی آموزشی و بهترین مدرس پایتون هستن

مزایای زبان برنامه نویسی پایتون چیست؟
شرکتهای نرم افزاری زیادی به دلیل مزایای فوق العاده پایتون به استفاده از این زبان روی آوردهاند. تقریبا ۱۴ درصد از برنامه نویسان حرفهای از این زبان بر روی سیستم عاملهایی مانند یونیکس، لینوکس، ویندوز و مک استفاده میکنند. در ادامه برخی از مزایای پایتون را برمیشماریم.
کتابخانههای پشتیبان گسترده
یکی از مزایای پایتون کتابخانههای گسترده است. زبان پایتون کتابخانههای استاندارد زیادی در زمینههای مختلف مانند: عملیات روی رشتهها، اینترنت، ابزارهای وب سرویس، رابطهای سیستم عامل و پروتکلها دارد. بیشتر امور برنامه نویسی، در پایتون اسکریپت نویسی میشوند. بدین ترتیب تعداد خطوط کد موردنیاز برای نوشتن یک برنامه کاهش مییابد.
یکپارچگی ویژگیها
پایتون سبب یکپارچه سازی (Enterprise Application Integration) میشود. همچنین سبب توسعه سرویسهای وب با استفاده از فراخوانی مولفههای COM یا COBRA میشود. این زبان تواناییهای کنترلی قوی دارد. همچنین میتواند XML و سایر زبانهای نشانه گذاری را پردازش کند.
بهبود بهرهوری برنامه نویسها
این زبان برنامه نویسی، کتابخانههای پشتیبان گسترده و طراحی شی گرای حرفهای دارد. همین امر سبب بهبود بهرهوری برنامه نویسهایی که از این زبان استفاده میکنند، شده است.
تفسیرشده بودن پایتون
یکی دیگر از نقاط قوت این زبان برنامهنویسی، تفسیر شده بودن آن است. منظور از تفسیر شده، این است که قابلیت خوانش کدها و اجرای پشت سر هم تک تک خطها را دارد. همچنین اگر برنامهنویس در قسمتی از کدنویسی دچار اشتباه شده باشد، خطای رخ داده را مشخص میکند. به همین دلیل رفع اشتباه در کدهای این زبان، بسیار راحت است و دیگر نیازی نیست متخصص برنامهنویسی تک تک خطها را بررسی کند.
متن باز بودن
دسترسی رایگان به این زبان و متن باز بودن آن، یکی دیگر از مزایای مهم پایتون محسوب میشود. این ویژگی، سبب میشود تا برنامهنویس بتواند هر کد منبع را دانلود کند و پس از اصلاح آن، نسخه کدهای خود را در پایتون قرار دهد. این مزیت، زمانی به دردتان میخورد که بخواهید مجددا از کدهای نوشته شده استفاده کنید و از زمان خود استفاده بهینه ببرید.
قابلیت جابجایی
اکثر زبانهای برنامهنویسی به گونهای هستند که اگر بخواهید آنها را در سیستم عامل دیگری اجرا کنید، باید تغییر کنند. این در حالی است که برای اجرای کدهای پایتون در سیستم عاملهای متفاوت، هیچ نیازی به اعمال تغییرات وجود ندارد. در این زبان، تنها یک بار کد نوشته میشود و قابلیت اجرا در هر سیستم دیگری نیز وجود دارد.
شیگرایی
پشتیبانی پایتون از الگوهای برنامهنویسی شیگرا، یکی دیگر از ویژگیهای مثبت این زبان است. در این زبان برنامهنویسی، کارآیی توابع در استفاده مجدد از کدها و کمک اشیا و کلاسها به مدلسازی دنیای واقعی، سبب شده تا روز به روز به تعداد طرفداران پایتون افزوده شود.
امکان ادغام با سایر زبانهای موجود
اخرین مزیت پایتون امکان ادغام با سایر زبان های موجود است. یکی دیگر از مزایای این زبان، امکان ادغام با زبانهایی مانند جاوا و C است. این مزیت کمک میکند تا قدرت پایتون افزایش یابد؛ چرا که با ادغام زبانها با یکدیگر، نقاط ضعف هر کدام اصلاح خواهد شد. علاوه بر موارد گفته شده، سایر مزایایی که برای این زبان ذکر شده، عبارتند از:
- فرصتهای IOT
- تایپ پویا
- قابلیت جاسازی
معایب زبان برنامه نویسی پایتون چیست ؟
با اینکه زبان پایتون دارای مزایای زیادی است و همین مزایا سبب محبوبیت آن شده است، اما باز هم تعدادی محدودیت و ایراد دارد. در ادامه به شما خواهیم گفت که معایب زبان برنامه نویسی پایتون چیست.
سرعت پایین
همانطور که در قسمتهای قبلی اشاره کردیم، پایتون زبانی تفسیر شده و تایپ شده است و همین عامل سبب شده تا کدها به صورت خط به خط به اجرا دربیایند و سرعت آن کاهش یابد. از دیگر دلایل سرعت کم آن، مشخصه تایپ خودکار در آن است؛ چراکه این حالت، نیاز به انجام کارهای بیشتری در فرآیند اجرا دارد. به دلیل سرعت عمل پایین این زبان، در پروژههایی که سرعت و زمان در آنها اهمیت دارند، از پایتون استفاده نمیشود.
ایجاد خطای زمان اجرا
از آنجایی که این زبان دارای تایپ خودکار است، محدودیتهای فراوانی به همراه دارد. در واقع پویا بودن پایتون باعث میشود که نوع داده یک متغیر را خود به خود تغییر دهد و همین امر، سبب بروز خطاهای زمان اجرا میشود.
بروز مشکل در زمان استفاده از سایر زبانها
زمانی که مدت زمان نسبتا طولانی از کار کردن با پایتون بگذرد، به کتابخانه گسترده و مشخصات آن عادت خواهید کرد. همین امر، یادگیری و کار با زبانهای دیگر را دشوار کرده و شما را با مشکل روبرو خواهد کرد.
دسترسی به دیتاسنتر
همانطور که میدانید، برنامهنویسی به وسیله پایتون بسیار راحت است. اما لایههای دسترسی به پایگاه داده این زبان، بسیار ابتدایی است. باتوجه به خواسته اکثر شرکتها برای تعامل روان دادههای پیچیده، کاربرد پایتون بسیار محدود خواهد شد.
ضعیف بودن در پردازش موبایل
برنامهنویسان، معمولا از این زبان در کدنویسی سرورها استفاده میکنند. به دلیل قدرت پردازش آهسته پایتون و ضعیف بودن کارآیی حافظه آن، از این زبان در کدنویسی برنامههای تلفن همراه استفاده نمیشود.
درآمد و بازار کار برنامهنویسی زبان پایتون چگونه است؟
با توجه به آنچه که در بخش معرفی کاربردهای زبان پایتون گفتیم، میتوانیم به این نتیجه برسیم که بازار کار خوبی برای برنامهنویسی این زبان وجود دارد. البته هیچ منبع دقیقی از آمار شغلهای مربوط به این زبان موجود نیست، اما با نگاهی اجمالی به سایتهای کاریابی، به راحتی میتوانید نیاز بازار کار به این تخصص را متوجه شوید.
درآمدی که متخصصین پایتون دارند، نسبت به سایر زبانها کمی بالاتر است. البته هیچگونه آمار و ارقامی از میزان درآمد این برنامهنویسان در دسترس نیست. خوب است بدانید که هیچ سقفی برای درآمد این متخصصان وجود ندارد. به بیانی دیگر، هرچه میزان تخصص شما بیشتر باشد، درآمد بیشتری نیز نصیبتان خواهد شد. البته فاکتورهایی مانند: نوع پروژه، جایگاه شغلی، نوع شرکت و… نیز بر مبلغ دریافتی کارشناسان این حوزه تاثیرگذار است که این مبلغ از حدود ۸ تا ۱۰ میلیون تومان در ماه شروع میشود.
این دوره برای چه کسانی مناسبه؟
افرادی که میخوان برنامهنویسی رو از پایه شروع کنن
کسانی که قصد ورود به بازار کار نرمافزار رو دارن علاقهمندان به حوزههای هوش مصنوعی، تحلیل داده، وب، ساخت اپلیکیشن و... همهی کسانی که دنبال بهترین دورهی آموزشی و بهترین مدرس پایتون هستن سرفصلهای دوره: آشنایی با مفاهیم اولیه و ساختار کدنویسی در پایتون انواع دادهها و ساختارهای کنترلی توابع و ماژولها برنامهنویسی شیگرا (OOP) کار با فایلها، دیتابیس و کتابخانههای کاربردی پروژههای عملی در حوزهی وب، دادهکاوی و هوش مصنوعی
بعد از دوره چه مهارتهایی دارم؟
بعد از گذروندن این دوره، شما یک برنامهنویس پایتون خواهید بود که میتونه پروژههای واقعی انجام بده. در واقع آمادهاید تا وارد بازار کار بشید و درآمد داشته باشید. این دوره شما رو از یک مبتدی به سطح حرفهای میرسونه؛ یعنی از پایتون از مقدماتی تا پیشرفته بهصورت کامل و کاربردی آموزش میبینید.
برای شرکت در دورهی پایتون از صفر ، کافیه با ما تماس بگیرید تا هم مشاوره بگیرید و هم ثبتنامتون رو قطعی کنید.
37247567
37254818