موارد زیر حداقل نیازهای استفاده از فتوشاپ در ویندوز و مک امده است.
Microsoft Windows 7 با Service Pack 1 ، Windows 8.1 یا Windows 10.
2.6 گیگابایت یا بیشتر از فضای موجود در هارد برای نصب 32 بیتی ؛ 3.1 گیگابایت یا بیشتر از فضای موجود در هارد برای نصب 64 بیتی
پردازنده اینتل با پشتیبانی از 64 بیت.
چرا باید فتوشاپ یاد بگیریم؟
امروزه در بازار کار مرتبط با فتوشاپ، حرفه ای بودن در این نرم افزار یک امتیاز برای افراد جویای کار محسوب میشود و برای کارفرمایان بسیار مهم است که شما بر این نرم افزار تسلط کافی را داشته باشید.
کار کردن با فتوشاپ به دلیل داشتن ابزار گوناگون فرصت آزمون و خطا را در اختیار شما قرار میدهد و باعث افزایش خلاقیت شما میگردد. بنابراین اگر شغل و مهارت شما مرتبط با طراحی است، حتما فتوشاپ را فرا بگیرید و با تمرین مستمر سعی کنید حرفه ای شوید.
کاربرد های فتوشاپ چیست؟
اگر نگاهی به اطراف خودمان بیندازیم، به احتمال زیاد یکی از محصولات طراحی شده توسط نرم افزار فتوشاپ را خواهیم دید. عکسهای خاطره انگیز، کارت ویزیت، پوستر های تبلیغاتی، بنرها، سربرگ ها، طراحی رابط کاربری سایتها و اپلیکیشن ها یا UI Design، تصاویر شبکههای مجازی، جلد نشریات و خیلی چیزهای دیگر که حتی به چگونگی مراحل تولید آن فکر نکردیم، توسط این نرم افزار قدرتمند ساخته شده اند. در ادامه چند مورد از مهمترین کاربردهای فتوشاپ شرح میدهیم.
کاربردهای فتوشاپ چیست؟
فتوشاپ از ابتدای کار، روی ویرایش عکس تمرکز داشت. یعنی عکاسها تصاویر خام دوربینشان را برای بهبود رنگ و تنظیم نوردهی با فتوشاپ باز میکردند. این جماعت بعد از ایجاد تغییرات لازم، یک خروجی خوش رنگ و لعاب میگرفتند و نتیجهٔ کار به مراتب از عکس اولیه بهتر از آب در میآمد.
اما توانایی فتوشاپ به تغییر رنگ و آب و افزایش کیفیت عکس محدود نماند و به مرور تغییرات زیادی به خود دید. حالا هر کاری که به دستکاری و ویرایش عکس یا ایجاد تصاویر مونتاژ شده مربوط باشد، با فتوشاپ انجام میشود و هیچ سقفی به جز تخیل هنرمندان و تصویرسازان وجود ندارد. برش عکس، حذف پس زمینه، روتوش عکس، ترکیب عکسهای مختلف برای تبلیغات و شبکههای اجتماعی و خیلی کار دیگر را می توان با فتوشاپ انجام داد.
روی هم رفته فتوشاپ را در صنایع دیجیتال زیر استفاده میکنند:
- عکاسی
- تولید محتوا
- تبلیغات و بازاریابی
- جلوههای ویژه
- بازی سازی
- معماری
- و …
فتوشاپ همانطور که از نامش پیداست، قرار بود جامعترین ابزار عکاسان و گرافیستها بشود و برای ویرایش عکس به کار برود. سالهاست که دوران عکاسی آنالوگ، با تمام جذابیتهایی که داشته به پایان رسیده و در عصر دیجیتال، هیچ عکاسی نیست که دستی به نرمافزار نداشته باشد. فرقی نمیکند که ما عکاس خبری باشیم، از رویدادهای ورزشی عکاسی کنیم یا اینکه در آتلیههای عکاسی فعالیت داشته باشیم و آلبومهای دیجیتال تولید کنیم.
کاربرد فتوشاپ در صنعت چاپ
فتوشاپ به صورت اختصاصی میتواند برای چاپ هم استفاده شود. مودهای رنگی RGB و CMYK در فتوشاپ پشتیبانی میشود و میتوانیم از عکسها با فرمتهای مرسوم خروجی بگیریم و حتی وارد تنظیمات Print شویم و آن را مستقیم چاپ کنیم. با فتوشاپ میتوانیم سایز عکس و تراکم نقطه در اینچ یا Dpi تصویر را برای چاپ تنظیم کرده و هر آنچه که نیاز کار چاپ است را مهیا کنیم.
از آنجایی که در چاپ دقت و کیفیت تصویر مهم است، می توانیم برای چاپ با فتوشاپ از تصاویر پیکسلی یا Rasterized و یا عکسهای Vector یا برداری استفاده کنیم.